Go to main content of this page.

Docenten:

Het beste resultaat behalen wij aangezien wij onze docenten afstemmen op de groep en bedrijfstak. Eenmaal een keuze gemaakt van een opleiding of ondersteuning ter plaatsen, dan verzorgen wij de lijst van docenten en gastsprekers per omgaande.

Het is ten alle tijden mogelijk om vooraf meer informatie te ontvangen van de docenten en mogelijk gastsprekers (afgestemd op de groep).

Docenten informatie is op te vragen via:
info@astonished-solutions.com 
Vermeld ten alle tijden dat het gaat om de docenten-informatie.

Al onze docenten en gastsprekers hebben hun sporen ruimschoots verdiend in het bedrijfsleven, en zijn een voor een specialist in hun vakgebied.

Onze missie

Wij vinden verspilling zonde. Zonde van het geld, zonde van de moeite, zonde van het afval. Ideologisch streven naar verbeteren en wij willen onze kennis en ervaring delen. Daarom is onze missie het overdragen van kennis en ervaring. Dit doen wij met humor, werkbare tips en praktijkvoorbeeldenen die direct toepasbaar zijn.

 

Schoon verdienmodel:

Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar een schoon verdienmodel en korte ketens. Dit is alleen mogelijk om niet alleen de bekende verspillingen aan te pakken, maar ook goed te kijken naar onbekende (onnodige) kosten. Wij gaan met onze aanpak verder dan de standaard opleidingen, want onnodige kosten (verborgen kosten) zitten veel dieper in een organisatie. Te denken aan:

Abonnementen, Verzekeringen met onduidelijke dekking, Afval kosten, ingehuurde diensten, incourante voorraad, opstart verliezen, onnodig afgekeurde producten, faalkosten, en wat te denken aan het niet optimaal gebruiken van de aanwezige competenties.

 

Hulp op locatie:

Onze docenten zijn gespecialiseerd in het opleiden, adviseren en ondersteunen van bedrijven en organisaties op locatie.

De aanwezigheid van onze docenten in het bedrijf heeft als voordeel dat er sneller een robuuste oplossing gevonden zal worden om onnodige kosten te voorkomen.

Onze docenten kijken ten tijden van hun aanwezigheid constant naar aanwezige verspillingen, die door eigen personeel al lang geaccepteerd zijn als zijnde normaal.