Go to main content of this page.

Onze missie:

Een gezonde bedrijfsvoering start met het voorkomen van onnodige kosten (verspillingen). Er zijn verschillende soorten kosten (bekende en verborgen kosten).


Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar een schoon verdienmodel en korte ketens. Dit is alleen mogelijk om niet alleen de bekende verspillingen aan te pakken, maar ook goed te kijken naar onbekende (onnodige) kosten. Verantwoord kosten reduceren is het alleen mogelijk om verspillingen op te sporen en aan te pakken. 

Wij gaan verder dan de aanpak van de standaard verspillingen.

Onnodige kosten (verborgen kosten) zitten veel dieper in een organisatie:
Afval kosten, ingehuurde diensten, abonnementen, incourante voorraad, opstart verliezen en afkeur producten of faalkosten.
Wat te denken aan het verlies of niet optimaal gebruik van de aanwezige competenties.

Het overdragen van onze kennis en ervaring is onze missie.
Medewerkers optimaal motiveren om verborgen kosten op te sporen en aan te pakken is ons doel.

Een bijkomend voordeel:
Duurzaam ondernemen start met het voorkomen van verspillingen en het aanpakken van verspillingen is ook nog eens een aantoonbare duurzaamheids inspanning. 

Met onze garantieregeling is het verkrijgen van kennis mogelijk voor iedereen!Hulp op locatie:

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het opleiden, adviseren en ondersteunen van bedrijven en organisaties op locatie.


De aanwezigheid van onze medewerkers heeft in een aantal gevallen een voordeel om sneller tot een robuuste oplossing te komen en zo onnodige kosten te voorkomen.

Onze medewerkers kijken ten tijden van hun aanwezigheid constant naar aanwezige verspillingen die door eigen personeel al lang niet meer gezien worden of direct opvallen.