Go to main content of this page.

Actief Circulair

Met deze module adviseren wij bedrijven en organisaties hoe om te gaan met de Circulaire economie. Wat zijn de voordelen van Circulaire economie en wat gaat het kosten of opbrengen. Het doel van deze module is samen met het bedrijf of organisatie op zoek te gaan de mogelijkheden van hergebruik binnen of buiten het bedrijf. Indien nodig komt een van onze Circulaire bedrijfscoaches kosteloos de afvalstroom beoordelen. 
 

Specialisatie

Hergebruik (het vinden van een nieuwe toepassing of gebruiker) van producten, verpakkingen, residuen of grondstoffen is een van de moeilijkste stappen. Maar juist hier heeft Astonished Solutions zich in gespecialiseerd. Door de kennis en ervaring, weet de Astonished Solution specialist welke producten nog gebruikt kunnen worden, waar en door wie. Ons motto is dan ook: Er is namelijk altijd wel iemand op de wereld die het gebruiken kan! 

Astonished Solutions beschikt over voldoende ervaring om hergebruik mogelijk te maken. Indien er niet direct een nieuwe toepassing of gebruiker voor handen is, zullen de producten en grondstoffen worden opgenomen in database van Astonished Solutions. Dagelijks worden de producten en grondstoffen in de datebase bekeken en zal er actief gezocht worden naar nieuwe toepassingen en gebruikers. 

 

Bijkomend effect van hergebruik is het verminderen van de afvalkosten.

Voor meer informatie over de afvalscan zie bedrijfsscans.